Acest site apartine firmei De Vis Software SRL CUI: RO21361164; Reg.Com. J40/5329/2007; Adresa: Bucuresti, sector 6, str. George Valsan 12, Bloc 109, ap.60; Banca: BCR - sucursala Crangasi; IBAN: RO46 RNCB 0066 0724 3398 0001. Drepturile de autor al continutului site-ului apartin in exclusivitate acesteia.

Accesand acest site sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare:

- Este interzisa publicarea, republicarea, afisarea, reproducerea sau distribuirea materialelor continute in site-ul De Vis Software SRL sub orice forma, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizatorul acestora si De Vis Software SRL.

- Utilizatorul isi asuma raspunderea folosirii informatiilor din acest site numai in scopuri legale. Utilizatorul garanteaza ca nu va: copia, transmite, publica, reproduce, modifica, distribui, afisa, sau vinde informatii, produse sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site, in afara existentei unei intelegeri scrise intre utilizator si De Vis Software SRL.

- Acest site comercializeaza servicii software si / sau de promovare conform unui contract de prestari servicii intre parti.

- Continutul site-ului De Vis Software SRL este protejat de cadrul legal in vigoare in momentul prezent in Romania. Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal De Vis Software SRL, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al acestuia. De Vis Software SRL are dreptul sa  faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

- Nici o informatie expusa nu poate reprezenta o oferta ferma din partea De Vis Software SRL. Utilizatorul va decide singur daca va intra intr-o tranzactie bazata pe informatiile publicate pe acest site.

- De Vis Software SRL nu este responsabila pentru nici o pierdere directa ori indirecta suferita de utilizator sau orice alta persoana ca rezultat al utilizarii acestui site ori al accesarii altor site-uri de la site-ul companiei De Vis Software SRL.

- De Vis Software SRL garanteaza ca utilizarea de catre clienti a acestui site va fi confidentiala. Orice informatii sau date transmise de catre utilizatori prin intermediul site-ului De Vis Software SRL sunt considerate confidentiale. Nici o informatie despe utilizatorii site-ului De Vis Software SRL nu va fi transmisa tertilor.

- Produsele si serviciile prezentate in acest site sunt valabile numai pentru De Vis Software SRL.

- De Vis Software SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. 

- De Vis Software SRL isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau retrage in orice moment parti din termenii si conditiile prezente fara o instiintare prealabila a utilizatorilor.

Brand romanesc