Premiul I

Inmanarea premiului I la tombola organizata de CloudWay.ro si SkyExpression.ro la IMM Forum

CloudWay.ro - Facturezi cand vrei!
  • * Program de facturare si gestiune online destinat I.M.M.-urilor;
  • * Fara costuri suplimentare pe echipamente IT, fara instalare pe PC;
  • * Posibilitatea automatizarii facturarii;
  • * Back-up zilnic al datelor, suport 24x7;
  • * Accesibil de pe orice device conectat la internet;

 

Distribuitorii de reincarcare prepaid

factureaza manual de la 100 la 1000 de facturi/zi plecand de la tranzactii de reincarcare primite in fisiere Excel. Este o munca ce consuma mult timp si resurse, dar...

Inovatia CloudWay.ro

Preluarea automata a tranzactiilor din platformele Prepaid si generarea automata a mii de facturi printr-un singur clic! Urmariti traseul acestor tranzactii in slide-ul urmator...

Fluxul tranzactiilor prepay

Tranzactiile de reincarcare electronica prepay sunt preluate de la operatorii de telefonie mobila de catre platformele P1-Pn, apoi acestea sunt facturate distribuitorilor, subdistribuitorilor si clientilor finali. CloudWay.ro intervine in acest proces automatizand importul tranzactiilor si facturarea acestora de catre distribuitori si subdistribuitori. 

Ai deja un magazin online?

Fie ca ai deja un magazin online, fie ca il folosesti pe cel construit si alocat automat de CloudWay.ro, ai posibilitatea sa legi acest magazin de un program puternic de facturare si gestiune in back-end - CloudWay.ro - printr-un API.

Faci distributie, productie, servicii?

CloudWay.ro este un program de facturare si gestiune modulat adaptat cerintelor fiecarui client in parte in functie de specificul activitatii acestuia, fie el distribuitor, producator, prestator de servicii, fie P.F.A., A.F. sau I.M.M

Beneficii cheie

Beneficiile le ai atat ca administrator de firma, dar si angajatii tai vor avea o munca mai usoara si mai placuta, mult mai eficienta si lipsita de erori.

Program facturare online

Colaborare cu Agenti de Vanzari

Dorim colaborare cu agenti de vanzari motivati in toata tara, orientati spre cresterea portofoliului de clienti, buni comunicatori, entuziasti, cunostinte utilizare PC, deplasare in teren in zona dorita de aplicant.

Avantaje: Experienta in vanzari coduri de reincarcare prepaid pentru operatorii de telefonie mobila din Romania, posesor P.F.A. sau S.R.L., portofoliu de clienti.

Obiectul vanzarii este unul singur: contractarea de abonamente cu plata lunara pentru aplicatia de facturare si gestiune online CloudWay.ro pentru partea de facturare automata de tranzactii prepaid a distribuitorilor de coduri de reincarcare pentru opeartorii de telefonie mobila din Romania (vezi pagini site, https://cloudway.ro)

Oferim 110 Euro pentru fiecare contract PRO nou.

Doritorii pot scrie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si/sau pot suna la 0744.262.116, persoana de contact - Gabriel Braharu

locuri de munca agent vanzari, angajari agent vanzari, agenti de vanzari, locuri de munca agent de vanzari, angajez agent vanzari, job agent vanzari, loc de munca agent vanzari, agent vanzari online.

Unde sunt?

Joomla BJ Metis template by ByJoomla.com