Premiul I

Inmanarea premiului I la tombola organizata de CloudWay.ro si SkyExpression.ro la IMM Forum

CloudWay.ro - Facturezi cand vrei!
  • * Program de facturare si gestiune online destinat I.M.M.-urilor;
  • * Fara costuri suplimentare pe echipamente IT, fara instalare pe PC;
  • * Posibilitatea automatizarii facturarii;
  • * Back-up zilnic al datelor, suport 24x7;
  • * Accesibil de pe orice device conectat la internet;

 

Distribuitorii de reincarcare prepaid

factureaza manual de la 100 la 1000 de facturi/zi plecand de la tranzactii de reincarcare primite in fisiere Excel. Este o munca ce consuma mult timp si resurse, dar...

Inovatia CloudWay.ro

Preluarea automata a tranzactiilor din platformele Prepaid si generarea automata a mii de facturi printr-un singur clic! Urmariti traseul acestor tranzactii in slide-ul urmator...

Fluxul tranzactiilor prepay

Tranzactiile de reincarcare electronica prepay sunt preluate de la operatorii de telefonie mobila de catre platformele P1-Pn, apoi acestea sunt facturate distribuitorilor, subdistribuitorilor si clientilor finali. CloudWay.ro intervine in acest proces automatizand importul tranzactiilor si facturarea acestora de catre distribuitori si subdistribuitori. 

Ai deja un magazin online?

Fie ca ai deja un magazin online, fie ca il folosesti pe cel construit si alocat automat de CloudWay.ro, ai posibilitatea sa legi acest magazin de un program puternic de facturare si gestiune in back-end - CloudWay.ro - printr-un API.

Faci distributie, productie, servicii?

CloudWay.ro este un program de facturare si gestiune modulat adaptat cerintelor fiecarui client in parte in functie de specificul activitatii acestuia, fie el distribuitor, producator, prestator de servicii, fie P.F.A., A.F. sau I.M.M

Beneficii cheie

Beneficiile le ai atat ca administrator de firma, dar si angajatii tai vor avea o munca mai usoara si mai placuta, mult mai eficienta si lipsita de erori.

Program facturare online

Testimoniale

Multumim tuturor celor care ne-au scris impresiile si asteptarile lor la prezentarea Cloudway.ro si Skyexpression.ro de la IMM Forum organizat la Romexpo. Toti cei care au fost de acord sa li se publice testimonialul alaturi de nume si e-mail ii citam mai jos:

 

 MARIA-IRINUCA TUDOSE, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

"Cloudway.ro este o modalitate destul de buna de a factura."

 

CRISTINA NEATA, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

"Cloudway.ro este foarte util."

 

ALEXANDRA MIHAELA CHIRCULESCU, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

"Cloudway.ro are preturi accesibile la abonamente dar un program instalat pe PC ar fi bun pentru a vizualiza facturile introduse fara a mai vizualiza site-ul sau pentru a putea printa facturile."

 

ANDREEA-CRISTINA CALTEA, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

"Am o impresie foarte buna, informatiile oferite vor fi de ajutor pe viitor pentru a gestiona o firma."

 

LAURA GABRIELA CLENCIU, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

"Cloudway.ro este foarte util."

 

CONSTANTIN IULIAN PETRACHE, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

"Acest produs (n.r. Cloudway.ro) este foarte util si mi-a lasat o impresie foarte buna"

 

Salut! Sunt REMUS CRISTEA, am propria mea afacere ROMYO'S DISTRIBUTION SRL in domeniul distributiei de marfa, dar si a codurilor de reincarcare pentru operatorii de telefonie mobila din Romania. CloudWay este un produs indispensabil pentru mine deoarece practic imi inlocuieste un post de secretara si face si munca de contabil pe deasupra. Sunt multumit de modul in care imi economiseste timp si bani, ma ajuta sa scap de foarte multe batai de cap, operez usor in aplicatie si am rapoarte de calitate. Facturile se genereaza automat si se tiparesc automat prin doar doua click-uri de mouse. Import datele usor si la timp. E o chestie buna sa ai CloudWay. Contactati-ma daca vreti sa stiti mai multe: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Unde sunt?

Joomla BJ Metis template by ByJoomla.com