Premiul I

Inmanarea premiului I la tombola organizata de CloudWay.ro si SkyExpression.ro la IMM Forum

CloudWay.ro - Facturezi cand vrei!
  • * Program de facturare si gestiune online destinat I.M.M.-urilor;
  • * Fara costuri suplimentare pe echipamente IT, fara instalare pe PC;
  • * Posibilitatea automatizarii facturarii;
  • * Back-up zilnic al datelor, suport 24x7;
  • * Accesibil de pe orice device conectat la internet;

 

Distribuitorii de reincarcare prepaid

factureaza manual de la 100 la 1000 de facturi/zi plecand de la tranzactii de reincarcare primite in fisiere Excel. Este o munca ce consuma mult timp si resurse, dar...

Inovatia CloudWay.ro

Preluarea automata a tranzactiilor din platformele Prepaid si generarea automata a mii de facturi printr-un singur clic! Urmariti traseul acestor tranzactii in slide-ul urmator...

Fluxul tranzactiilor prepay

Tranzactiile de reincarcare electronica prepay sunt preluate de la operatorii de telefonie mobila de catre platformele P1-Pn, apoi acestea sunt facturate distribuitorilor, subdistribuitorilor si clientilor finali. CloudWay.ro intervine in acest proces automatizand importul tranzactiilor si facturarea acestora de catre distribuitori si subdistribuitori. 

Ai deja un magazin online?

Fie ca ai deja un magazin online, fie ca il folosesti pe cel construit si alocat automat de CloudWay.ro, ai posibilitatea sa legi acest magazin de un program puternic de facturare si gestiune in back-end - CloudWay.ro - printr-un API.

Faci distributie, productie, servicii?

CloudWay.ro este un program de facturare si gestiune modulat adaptat cerintelor fiecarui client in parte in functie de specificul activitatii acestuia, fie el distribuitor, producator, prestator de servicii, fie P.F.A., A.F. sau I.M.M

Beneficii cheie

Beneficiile le ai atat ca administrator de firma, dar si angajatii tai vor avea o munca mai usoara si mai placuta, mult mai eficienta si lipsita de erori.

Program facturare online

CloudWay - cariere - agenti de vanzari

Cautam agenti de vanzari motivati in toata tara, orientati spre cresterea portofoliului de clienti, capabili sa atinga target de clienti noi lunar, buni comunicatori, entuziasti, cunostinte utilizare PC, deplasare in teren in zona dorita de aplicant.

Avantaje: limba engleza mediu, permis de conducere, experienta in vanzari, persoane dispuse sa se inregistreze ca P.F.A.

Obiectul vanzarii este unul singur: contractarea de abonamente cu plata lunara pentru aplicatia de facturare si gestiune online CloudWay (vezi pagini site, tutoriale video etc.)

Oferim conditii foarte avantajoase la performante deosebite (atingerea sau depasirea targetului de clienti noi, lunar).

Doritorii pot trimite CV la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si/sau pot suna la 0744.262.116, persoana de contact - Gabriel Braharu

Unde sunt?

Joomla BJ Metis template by ByJoomla.com