Premiul I

Inmanarea premiului I la tombola organizata de CloudWay.ro si SkyExpression.ro la IMM Forum

CloudWay.ro - Facturezi cand vrei!
  • * Program de facturare si gestiune online destinat I.M.M.-urilor;
  • * Fara costuri suplimentare pe echipamente IT, fara instalare pe PC;
  • * Posibilitatea automatizarii facturarii;
  • * Back-up zilnic al datelor, suport 24x7;
  • * Accesibil de pe orice device conectat la internet;

 

Distribuitorii de reincarcare prepaid

factureaza manual de la 100 la 1000 de facturi/zi plecand de la tranzactii de reincarcare primite in fisiere Excel. Este o munca ce consuma mult timp si resurse, dar...

Inovatia CloudWay.ro

Preluarea automata a tranzactiilor din platformele Prepaid si generarea automata a mii de facturi printr-un singur clic! Urmariti traseul acestor tranzactii in slide-ul urmator...

Fluxul tranzactiilor prepay

Tranzactiile de reincarcare electronica prepay sunt preluate de la operatorii de telefonie mobila de catre platformele P1-Pn, apoi acestea sunt facturate distribuitorilor, subdistribuitorilor si clientilor finali. CloudWay.ro intervine in acest proces automatizand importul tranzactiilor si facturarea acestora de catre distribuitori si subdistribuitori. 

Ai deja un magazin online?

Fie ca ai deja un magazin online, fie ca il folosesti pe cel construit si alocat automat de CloudWay.ro, ai posibilitatea sa legi acest magazin de un program puternic de facturare si gestiune in back-end - CloudWay.ro - printr-un API.

Faci distributie, productie, servicii?

CloudWay.ro este un program de facturare si gestiune modulat adaptat cerintelor fiecarui client in parte in functie de specificul activitatii acestuia, fie el distribuitor, producator, prestator de servicii, fie P.F.A., A.F. sau I.M.M

Beneficii cheie

Beneficiile le ai atat ca administrator de firma, dar si angajatii tai vor avea o munca mai usoara si mai placuta, mult mai eficienta si lipsita de erori.

Noutati - Flash

Factura Electronica ANAF

Factura Electronica cunoscuta sub numele de e-factura sau RO e-factura este acum functionala pe portalul ANAF. Pentru a putea transmite si primi facturi electronice sunt necesare achizitionarea unei semnaturi digitale de la furnizorii de pe piata (DigiSign, CerSign, etc.), inregistrarea in Spatiul Privat Virtual al ANAF (SPV) si inscrierea in registrul RO e-factura disponibil si acesta pe site-ul ANAF. In scurt timp facturarea electronica B2G (Business to Government) va deveni obligatorie si in cele din urma pentru relatia B2B (Business to Business). Odata cu introducerea noilor carti de identitate electronice, semnatura digitala (de fapt un certificat de securitate digital) va fi inclus in cipul acestui act de identitate si ne vom putea autentifica in siguranta pe portalurile diverselor institutii publice pe masura ce infrastructura software/hardware va fi updatata..

Dar ce este de fapt acesta e-factura si la ce ajuta?

Factura electronica e-factura este de fapt un fisier XML care va fi construit automat - conform standardului UBL (Universal Business Language) sau CII (Cross Industry Invoice) - de aplicatiile de facturare existente pe piata (aplicatia cloudway.ro a implementat deja sistemul in format UBL) pentru fiecare factura pe care o emit furnizorii catre clientii lor. Acest fisier XML se transmite printr-un API de catre aplicatia de facturare catre un webservice al ANAF de unde se receptioneaza un index de incarcare numeric in caz ca fisierul este corect construit. Acest index este folosit pentru a interoga un alt webservice al ANAF in legatura cu procesarea fisierului XML cu indexul de incarcare respectiv. In caz de succes se va obtine fisierul XML semnat digital de ANAF si este disponibil si cumparatorului identificat automat in factura. Toate request-urile catre webservice-urile ANAF se realizeaza cu semnatura digitala, deci va fi necesara achizitionarea unui token cu certificat de securitate incorporat de la furnizorii existenti pe piata asa cum am scris anterior, daca nu dispuneti deja de el. La ce ajuta acest sistem? Asa cum vedem noi situatia actuala, ar fi patru mari avantaje daca totul ar merge suficient de rapid, astfel:

  • Eliminarea tiparirii facturilor pe hartie, fapt ce ar conduce la economii mari mai ales pentru emitentii de facturi intr-un numar mare si foarte mare;
  • Contribuie la reducerea birocratizarii;
  • Posibilitatea automatizarii N.I.R.-urilor si a gestiunii de stocuri prin prelucrarea automata a acestor e-facturi (fisiere XML) care pot fi importate in aplicatiile de facturare si gestiune a stocurilor.
  • Fiecare factura electronica ajunge automat la ANAF si se spera ca se va elimina in acest mod o mare parte din evaziunea fiscala. Probabil ca in timp acest sistem ar putea deveni obligatoriu pentru toate firmele.

Suna interesant?

Daca doriti sa aflati mai multe, va rog sa ne contactati la tel. 0744.262.116 - Gabriel Braharu sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Unde sunt?

Joomla BJ Metis template by ByJoomla.com