Pentru cei care doresc sa vanda (distribuie) coduri de reincarcare online pentru operatorii de telefonie mobila din Romania: Vodafone, Telekom, Orange, Zapp, sau orice alte produse, aplicatia contine de asemenea si un modul de salarizare a agentilor distribuitori care cuprinde bonusuri, target, penalizari, cheltuieli pe agent, profit pe agent, permitand o varietate acoperitoare de situatii.

Practic va este oferita o solutie completa a afacerii la cheie beneficiind de rapoarte de vanzari in timp real pentru cei care vand online sau saptamanale in rest. Aceste facilitati le puteti obtine la preturi foarte mici. Daca doriti sa deveniti distribuitor de coduri de reincarcare, click aici Agentii Dvs. pot accesa aplicatia din teren cu ajutorul oricarui dispozitiv de tip palm, smartphone, tableta, laptop operand in timp real incasari, facturi, proforme, avize, chitante, monetare, transferuri de gestiune. Fiecare agent are propriul sau user si parola, de asemenea orice utilizator al aplicatiei fiecare cu anumite drepturi de acces.

Suna interesant?

 

 Daca doriiti sa aflati mai multe, va rog sa ne contactati la tel. 0744.262.116 - Gabriel Braharu sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Brand romanesc