Premiul I

Inmanarea premiului I la tombola organizata de CloudWay.ro si SkyExpression.ro la IMM Forum

CloudWay.ro - Facturezi cand vrei!
 • * Program de facturare si gestiune online destinat I.M.M.-urilor;
 • * Fara costuri suplimentare pe echipamente IT, fara instalare pe PC;
 • * Posibilitatea automatizarii facturarii;
 • * Back-up zilnic al datelor, suport 24x7;
 • * Accesibil de pe orice device conectat la internet;

 

Distribuitorii de reincarcare prepaid

factureaza manual de la 100 la 1000 de facturi/zi plecand de la tranzactii de reincarcare primite in fisiere Excel. Este o munca ce consuma mult timp si resurse, dar...

Inovatia CloudWay.ro

Preluarea automata a tranzactiilor din platformele Prepaid si generarea automata a mii de facturi printr-un singur clic! Urmariti traseul acestor tranzactii in slide-ul urmator...

Fluxul tranzactiilor prepay

Tranzactiile de reincarcare electronica prepay sunt preluate de la operatorii de telefonie mobila de catre platformele P1-Pn, apoi acestea sunt facturate distribuitorilor, subdistribuitorilor si clientilor finali. CloudWay.ro intervine in acest proces automatizand importul tranzactiilor si facturarea acestora de catre distribuitori si subdistribuitori. 

Ai deja un magazin online?

Fie ca ai deja un magazin online, fie ca il folosesti pe cel construit si alocat automat de CloudWay.ro, ai posibilitatea sa legi acest magazin de un program puternic de facturare si gestiune in back-end - CloudWay.ro - printr-un API.

Faci distributie, productie, servicii?

CloudWay.ro este un program de facturare si gestiune modulat adaptat cerintelor fiecarui client in parte in functie de specificul activitatii acestuia, fie el distribuitor, producator, prestator de servicii, fie P.F.A., A.F. sau I.M.M

Beneficii cheie

Beneficiile le ai atat ca administrator de firma, dar si angajatii tai vor avea o munca mai usoara si mai placuta, mult mai eficienta si lipsita de erori.

22

Feb
Format A5 factura si chitanta atasata

Format A5 factura fara chitanta atasata (se vor tipari automat in doua exemplare pe aceeasi foaie A4)

 

 

Format A5 factura cu chitanta atasata (se vor tipari automat in doua exemplare pe aceeasi foaie A4)

02

Noi
 • 1. Abonamentele CloudWay sunt personalizate pe fiecare client in parte, conform necesitatilor acestuia.
 • Ai nevoie de un program de facturare online GRATUIT (facturi cu cod de bare) in limita unui numar maxim de 25 de documente pe luna (facturi, chitante, avize) si un singur utilizator, sa scapi de erori de facturare si de timpi morti in realizarea unei facturi?
 • - Incearca acum versiunea CloudWay START!
 • 2. Ai o activitate de facturare ceva mai intensa?
 • - Nicio problema. CloudWay BUSINESS porneste de la doar 8 Euro / luna + TVA. Incearca ACUM, GRATUIT pentru 30 zile, full featured!
 • 3. Esti sau doresti sa fii distribuitor de coduri de reincarcare pentru operatorii de telefonie mobila din Romania?
 • -CloudWay PREPAID MANAGEMENT este o solutie la cheie pentru o asftel de afacere, include facturare automata a tranzactiilor si rapoarte detaliate pe fiecare client al tau!  Incearca ACUM, GRATUIT pentru 30 zile, full featured!
 • 4. Ai nevoie de managementul resurselor firmei tale (ERP), gestiune de stocuri (inclusiv identificare sonora a cantitatilor), gestiune a productiei de bunuri alimentare / nealimentare, magazin virtual alocat automat, vanzare tip hypermarket cu coduri de bare si gestiune pe coduri de bare, comisionare agenti de vanzari, contracte de distributie marfa automate, modul de raportare complex?
 • - Modulele suplimentare CloudWay iti stau la dispozitie cu costuri minime lunare!
 • 5. Vrei sa nu mai ai niciodata grija salvarii datelor, sigurantei acestora? Incearca ACUM, GRATUIT pentru 30 zile, full featured!
 • 6. Vrei sa accesezi de oriunde si oricand datele tale de pe orice device fix sau mobil conectat la internet fara sa instalezi absolut nimic pe PC-ul, tableta, laptopul, smartphone-ul tau? Incearca ACUM, GRATUIT pentru 30 zile, full featured!
 • 7. Ai mai multi angajati care ar trebui sa acceseze aplicatia din teren sau de la birou, fiecare cu userul si parola lui? Incearca ACUM, GRATUIT pentru 30 zile, full featured!
 • 8. Aplicatia pe care deja o ai te nemultumeste si vrei sa iti preluam datele?
 • - Noi facem acest import fara sa te coste nimic. Datele le preluam in limita posibilitatilor tehnice asigurate de aplicatia pe care o ai deja.
 • 9. Ai nevoie de un website profesional de prezentare care sa integreze eventual si magazinul virtual cu banner personalizabil creat de CloudWay in mod automat pentru afacerea ta?
 • - Aboneaza-te la CloudWay si poti beneficia de un astfel de website la numai 120 Euro + TVA!
 • 10. A deja unul sau mai multe magazine online si ai nevoie de un program de facturare si gestiune puternic in back-end legat de magazinele tale prin API?
 • - Putem implementa acest API intr-un timp extrem de scurt. Contacteaza-ne!

20

Mai
CloudWay - aplicatie finalista in concurs

 

CloudWay - aplicatie finalista a concursului "Afacerea Ta, Faima Ta" organizat de Microsoft in 12 mai 2012

21

Mai
CloudWay - cariere - agenti de vanzari

Cautam agenti de vanzari motivati in toata tara, orientati spre cresterea portofoliului de clienti, capabili sa atinga target de clienti noi lunar, buni comunicatori, entuziasti, cunostinte utilizare PC, deplasare in teren in zona dorita de aplicant.

Avantaje: limba engleza mediu, permis de conducere, experienta in vanzari, persoane dispuse sa se inregistreze ca P.F.A.

Obiectul vanzarii este unul singur: contractarea de abonamente cu plata lunara pentru aplicatia de facturare si gestiune online CloudWay (vezi pagini site, tutoriale video etc.)

Oferim conditii foarte avantajoase la performante deosebite (atingerea sau depasirea targetului de clienti noi, lunar).

Doritorii pot trimite CV la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si/sau pot suna la 0744.262.116, persoana de contact - Gabriel Braharu

16

Mai
CloudWay - raport de productie pentru produse finite (fabricate)

 

28. CloudWay - raport de productie pentru produse finite (fabricate)

Unde sunt?

Joomla BJ Metis template by ByJoomla.com