Multumim tuturor celor care ne-au scris impresiile si asteptarile lor la prezentarea Cloudway.ro si Skyexpression.ro de la IMM Forum organizat la Romexpo. Toti cei care au fost de acord sa li se publice testimonialul alaturi de nume si e-mail ii citam mai jos:

 

 MARIA-IRINUCA TUDOSE, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

"Cloudway.ro este o modalitate destul de buna de a factura."

 

CRISTINA NEATA, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

"Cloudway.ro este foarte util."

 

ALEXANDRA MIHAELA CHIRCULESCU, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

"Cloudway.ro are preturi accesibile la abonamente dar un program instalat pe PC ar fi bun pentru a vizualiza facturile introduse fara a mai vizualiza site-ul sau pentru a putea printa facturile."

 

ANDREEA-CRISTINA CALTEA, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

"Am o impresie foarte buna, informatiile oferite vor fi de ajutor pe viitor pentru a gestiona o firma."

 

LAURA GABRIELA CLENCIU, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

"Cloudway.ro este foarte util."

 

CONSTANTIN IULIAN PETRACHE, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

"Acest produs (n.r. Cloudway.ro) este foarte util si mi-a lasat o impresie foarte buna"

 

Salut! Sunt REMUS CRISTEA, am propria mea afacere ROMYO'S DISTRIBUTION SRL in domeniul distributiei de marfa, dar si a codurilor de reincarcare pentru operatorii de telefonie mobila din Romania. CloudWay este un produs indispensabil pentru mine deoarece practic imi inlocuieste un post de secretara si face si munca de contabil pe deasupra. Sunt multumit de modul in care imi economiseste timp si bani, ma ajuta sa scap de foarte multe batai de cap, operez usor in aplicatie si am rapoarte de calitate. Facturile se genereaza automat si se tiparesc automat prin doar doua click-uri de mouse. Import datele usor si la timp. E o chestie buna sa ai CloudWay. Contactati-ma daca vreti sa stiti mai multe: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Brand romanesc